Sivu 1/1

Eläinketju

ViestiLähetetty: 14 Joulu 2018, 19:15
Kirjoittaja Noir
Mikä on lempieläimesi? Onko sinulla itsellä ollut jonkinlaista lemmikkiä vai omistatko parhaillaankin karvattoman tai karvallisen kaverin? Onko sinulla kysymyksiä eläimistä tai lemmikin omistamisesta? Minkä eläimen ottaisit lemmikiksi jos saisi valita minkä tahansa eläimen, myös villin?

Minä omistan kaksi maatiaiskissaa, ovat sisaruksia ja ikää 5-vuotta. Näitä ennen minulla oli kolme gerbiiliä, jotka valitettavasti kuolivat alle 3-vuotiaina. Ennen gerbiileitä elimme kauan ilman lemmikkiä, sillä tiibetinspanielimme kuolivat vuosina 2002 ja 2004.

Suosikkieläimiäni ovat susi, koira ja kissa. Jos ei olisi rajoituksia, minkä eläimen saisi ottaa lemmikiksi, niin minulla olisi kettu ja susi :D

Re: Eläinketju

ViestiLähetetty: 14 Joulu 2018, 19:34
Kirjoittaja beata
Oma lempieläimeni on kissa ja ilves eritoten! Kotona mulla on Quimby Arinnitti, niminen persialainen 8v. Kissaherra ja Pikku-Myy niminen 1v pikku maatiaiskisuli. Omistan myös äitini kanssa puoliksi Pyreneittenmastifin.

Ja Killi-herra komeileekin jo mun avataressa

Re: Eläinketju

ViestiLähetetty: 15 Joulu 2018, 13:26
Kirjoittaja MustaLammas
Itse pidän koirista kaikista eniten. "Omistaminen" tuntuu hassulta sanalta kun puhun kahdesta parhaasta kaveristani, mutta jaan tällä hetkellä elämäni kahden ison ja paksukarvaisen koiran kanssa, Pipsan ja Hugon. Molemmat ovat sekarotuisia ja tykkäävät löhöillä. Minulla oli myös kolmas, mutta Maijan jouduin hautaamaan kulunen syksyn aikana.

Jos jokin villieläin tarvitsisi valita niin varmaan kettu. Toisaalta vuohet ovat hirmu hauskoja eläimiä :D

Re: Eläinketju

ViestiLähetetty: 15 Joulu 2018, 16:30
Kirjoittaja Ankka
Mun nelijalkainen ystäväni on 9-vuotias kääpiövillakoiranarttu. Haaveilen kovasti, että saisin hankittua laumaan keväämmällä kanin, kunhan elämäntilanne vakiintuu hieman. Avomiehen (ei vissiin lasketa lemmikiksi xD ) kanssa ollaan myös mietitty toista koiraa, mutta toistaiseksi se taitaa olla vielä aika kaukainen asia.

Re: Eläinketju

ViestiLähetetty: 16 Joulu 2018, 14:11
Kirjoittaja Närpäfalo
Minulla ei tällähetkellä ole eläimiä. Kun muutan omaan asuntoon nii ajattelin hankkia kaksi kissaa, mieluiten sisarukset ja maatiaisia. Tykkään siis kissoista, mutta myös pien jyrsijät esim. mesipussikiipijä (kärsäpussipäästäinen) on todella kiehtova eläin. Minulla on ollut aikaisemmin 7 maatiaista (6 pentua + emo) ja Roosa hamsterin sain kun olin 10v, mutta hänet jouduttiin lopettaa kasvaimen vuoksi vuoden ikäisenä. Perheelläni on ollut pari kalaa ja nyt Nero koira rodultaan andalusianrottakoira ja maatiais kissa.

Re: Eläinketju

ViestiLähetetty: 31 Joulu 2018, 11:03
Kirjoittaja adalmiia
Mulla on tällä hetkellä puolistoistavuotias talvikkotyttö (hamsteri). Todella suloinen tapaus. Aikaisemmin mula on ollut syyrialainen hamsteri ja akaattikotilo ja ihan pienenä myös kissoja ja pupu.
Haluaisin hankia kissan, mutta se ei kyllä vielä hetkeen onnistu perheen allergioiden takia. Ehkä sitten kun mä muutaman vuoden päästä muutan omilleni :? . Kesyrotat ois kanssa kivoja. Oon myös haaveillut hevosen hankkimisesta, mutta en kuitenkaan usko jaksavani käyttää niin paljoa aikaa hevosen hoitamiseen. Villieläimistä ottaisin kapybaran.
En osaa sanoa, mikä mun ehdoton lempieläin on. Suosikkeja tällä hetkellä ovat kissat, hevoset ja hamsterit.